Service en onderhoud

Alarmhuis BV levert en installeert alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen en personenalarmeringen. Onze ervaring en werkwijze garanderen een functioneel en betrouwbare installatie waar u jarenlang plezier van heeft.

Service en onderhoud

Preventief onderhoud van een installatie borgt het correct functioneren van de installatie, nu en in de toekomst. Als u een beveiligingssysteem aanschaft stelt u hoge eisen aan de leverancier en het product. Dezelfde hoge eisen stelt u aan de goede werking van uw beveiligingssysteem. Daarom is het belangrijk dat een alarmsysteem regelmatig wordt gecontroleerd. Voor een onderhoudsbeurt aan uw alarmsysteem kunt u contact opnemen met ons, via telefoonnummer 045 5610661 of d.m.v. het contactformulier.

Aanpassingen

Soms is een aanpassing aan uw huidige alarmsysteem nodig. U wilt gaan verbouwen en u wilt een detector van uw alarmsysteem verplaatst hebben? Alarmhuis B.V. helpt u graag verder. Ook al is u huidige alarmsysteem niet van Alarmhuis B.V. en u wilt uw installatie aangepast hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 045 5610661 of via het contactformulier.